The Duke of BDPST

  • olee 
DOBP APA

A The Duke of Budapest a Yeast Wörks és a Mad Scientist első közös söre ez a ködös New England IPA, ami nem feltétlenül vájtfülü sörrajongóknak készült, mégis minden benne van, amit 2017ben egy újhullámos sörfőzde mutathat a fogyasztónak. A legnemesebb komlók tömegétől ködös, és fűszeres, mégsem keserű. Habos teste akár egy könnyű nyári felhő.
A név ihletője maga a Mad Scientist, illetve a kivételesen izgalmas budapesti sörfőzés! Tágabb értelemben pedig Budapest egyedisége és Budapest kreatív elméinek kiválósága – a Duke of Budapestet az itthonival egyidőben mutattuk be a berlini Brewdog Barban is – célja, hogy Budapest nagyszerűségét külföldön is hirdesse!

DoBP a sör készítői

A receptet és a sört a Mad Scientist készítette, fejleszti és főzi. Az ízvilág kialakításában a márka tulajdonosai: Bart Dániel, Soós Olivér, Juhász Bálint a Yeast Wörks égisze alatt vettek részt. A cél egy könnyen fogyasztható, és széles körben kedvelt felső kategóriás termék elkészítése, ami nemzetközi szinten is helyt tud állni.

DoBP : a márka

Budapestet igazán az tudja értékelni, aki sokfelé járt a világban. A történelmi környezet és az itt élő ezerféle ember ereje és kreativitása olyan izgalmas egyveleget képez, ami párját ritkítja a világon, és erről mi budapestiek tudjuk a legtöbbet. A Duke of Budapest márkát erre a vezérfonalra építjük fel, ezért a márka kommunikációjában főképp Budapest személyes oldalát mutatjuk be, a budapestieket, a kedvenc helyeiket, kulturális titkaikat, és a városukhoz való viszonyukat.

Nézd meg a The Duke of Budapest Magazin-t

Vélemény, hozzászólás?